07

petak

kolovoz

2009

X i Y

X i Y u početku se uopće nisu voljeli. Dobro, više Y nije voljela X nego obrnuto, iako je X definitivno bio kriv za to, ali i neki čudan stav koji je Y zauzimala prema određenim ljudima.
Y je odlučila promjeniti taj stav jer je vjerovala da ju baš on ograničava u njezinom naumu, no tu bi sada bilo previše zamjenica i nepoznanica da i njega objasnim, a i nije toliko važan za priču pa ću ga preskočiti.
Uskoro je Y, ako vam kao "uskoro" može biti iduća 4 mjeseca, otkrivala nove, do tada joj za X, neuobičajene stvari koje su je čudile na jako pozitivan način i sve više intrigirale za njega.
Imala je čudne osjećaje prema X koje nije mogla definirati točno, a i nisu bili u njezinim planovima pa ih je pomalo i poricala, kako to Y često zna. No Y je imala i jedan problem, a to su bili čudni osjećaji, isto tako nedefinirani, koje je jako davno trebala definirati i rješiti, ali je i njih jednostavno pomalo poricala.
Jednog joj se dana pružila prilika da rješi te dvije "nedefinicije" i kao sredstvo odlučila je upotrijebiti ono najiskrenije - poljubac. Jednim poljupcem Y je shvatila da joj nije mjesto tamo gdje se tada nalazila te se prvom prilikom vratila tamo gdje pripada; tamo gdje taj poljubac i je ono najiskrenije, pored X.
Ubrzo je definirala svoje osjećaje prema njemu i shvatila da ga voli.
Da, Y voli X.
U vremenu nakon te spoznaje X i Y postali su jako prisni i prošli su zajedno puno toga. Y uz X veže prevelik broj dragih uspomena, onih sitnih i onih većih, detalja i asocijacija. X je za Y jako poseban jer razumije taj cilj koji Y ne može objasniti. Ali ni ne mora. Y je komplicirana, ali zapravo i nije. X to razumije. X i Y su se svađali i to ne malo puta. Y kaže svašta i često to u trenutku povuče, ali prešuti. X najčešće prešuti sve. Y sve prođe na brzinu, pa tako i ljutnja, a uostalom, ona se na njega ni ne može dugo ljutiti. X uvijek napravi neku facu ili kaže nešto blesavo.
Y se jako voli svađati.
X baš i ne.
Y voli mješati kečap i majonezu.
X baš i ne.
Y voli mjesta s puno ljudi.
X baš i ne.
Y voli sunce i vrućinu.
X baš i ne.
Ali to ni nije bitno. X voli Y.
I Y to zna.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.